Cool Party

Zane Ursitoare La Botez

Echipa Cool Party ofera alaturi de Ursitoare, si animatori pentru copii la petreceri de botez in Bucuresti, la pret de 85 lei / H. Personaje Disney de inchiriat si eroi din povesti sau desene animate, interpretate de experti in animatie pentru copii. Animatorii nostri sunt profesionisti, cu experienta, tineri artisti cu studii in actorie, pedagogie, sau arte plastice.

Iata cateva motive pentru care va recomandam sa chemati animatori pentru copii la petreceri de botez. De departe principalul motiv este bucuria copiilor prezenti, de a avea distractia asigurata de personaje Disney, sau supereroi. Stim ca de multe ori la evenimente, parintii nu se pot bucura de petrecere pe deplin, copiii avand nevoie de atentie in fiecare moment.

Prin inchiriere de personaje, cei mici vor avea parte de distractie pe saturate si parintii de asemenea, petrecand fara nici o grija.

Ce facem noi? Probabil ca exista inca, parinti care nu s-au intalnit pana acum cu acest concept la petreceri pentru copii. Vom incerca aici, in cateva cuvinte, sa va povestim ce facem noi la astfel de evenimente.
Echipa noastra de personaje, din Bucuresti, da viata si culoare la petreceri, prin costumele, profesionale, dar mai ales prin stiinta de a le capta atentia micutilor, prin animatie, cu jocuri si concursuri alese special pentru varsta copiilor prezenti la petreceri de botez, mot, turta, nunta, aniversari, sau alte evenimente pentru pitici.

Joaca va fi presarata cu momente de dans, pe muzica pe care noi o aducem special, pictura pe fata si modelaj de baloane.

Cool Party ofera distractie prin animatie si prin joaca ii invata pe pitici sa interactioneze cu alti "camarazi" de joaca, alaturi de animatori, dezvoltandu-si atentia si spiritul de echipa.

Puteti alege numarul de personaje pe care ii doriti la evenimente, in functie de numarul copiilor prezenti, dar si de activitatile pe care le doriti pentru cei mici.

De exemplu, daca la o petrecere de botez sunt prezenti mai mult de 12 copii si vreti ca acestia sa se bucure de toate activitatile specifice, noi va recomandam 2 personaje: unul care sa-i antreneze in jocuri, concursuri sau dans si o animatoare care sa se ocupe de cei care isi doresc pictura pe fata sau forme din baloane.

Asadar, alaturi de spectacolul Zanelor Ursitoare la botez pentru pitici, chemati si indragitii animatori la un pret de doar 85 lei/Ora. Alaturi de personaje, copiii vor fi extrem de fericiti.

Fie ca vor fi antrenati cu jocuri, muzica si dans, sau incantati cu baloane modelabile si pictura pe fata, micutii vor avea parte de distractie din belsug. Oferta este valabila pentru Bucuresti si Ilfov.

Animatori La Botez In Bucuresti - Pret 85 ron/H

Animatori Pentru Copii - Bucuresti Si Ilfov

Inchiriere Personaje La Petreceri De Copii