Cool Party

Zane Ursitoare La Botez

Alaturi de ursitoare, va oferim si animatori la botez sau la petreceri pentru copii in Bucuresti, la pret de 85 lei / H. Personaje Disney de inchiriat si eroi din povesti, filme sau desene animate. Acestea sunt interpretate de experti in animatie pentru copii. Animatorii nostri sunt profesionisti, cu experienta, tineri artisti cu studii in actorie, pedagogie, sau arte plastice.

Iata cateva motive pentru care va recomandam sa chemati animatori pentru copii la petreceri de botez. De departe, principalul motiv este bucuria micutilor prezenti de a avea distractia asigurata de catre personaje Disney si supereroi. Stim ca de multe ori la evenimente, parintii nu se pot bucura de petrecere pe deplin, copiii avand nevoie de atentie in fiecare moment.
Prin inchiriere de personaje, cei mici vor avea parte de distractie pe saturate si parintii de asemenea, petrecand fara nici o grija.

Ce facem noi? Probabil ca mai exista inca, parinti care nu s-au intalnit pana acum cu acest concept de animatori la botez sau la petreceri pentru copii. Vom incerca aici, in cateva cuvinte, sa va povestim ce facem noi la astfel de evenimente. 

Echipa noastra de personaje din Bucuresti, da viata si culoare la petreceri, purtand costume profesionale. Dar mai presus, acesti artisti se remarca prin stiinta de a le capta atentia micutilor, prin animatie. Mai exact, jocuri si concursuri alese special pentru varsta copiilor prezenti la petreceri de botez. Ei vin si la nunta, mot, turta, aniversari, onomastice, unde sunt prezenti prichindei.

Joaca va fi presarata cu momente de dans, pe muzica pe care noi o aducem special, pictura pe fata si modelaj de baloane colorate.

Cool Party Bucuresti ofera distractie prin animatie. Prin joaca ii invatam pe micuti sa interactioneze cu alti "camarazi". Alaturi de animatori, isi vor dezvolta atat atentia, cat si spiritul de echipa.

Puteti alege numarul de personaje pe care ii doriti, in functie de amploarea evenimentului. Acest lucru depinde de numarul de copii prezenti, dar si de activitatile pe care le doriti pentru cei mici. De exemplu, daca la o petrecere de botez sunt prezenti mai mult de 12 copii si vreti ca acestia sa se bucure de toate activitatile specifice, noi va recomandam 2 personaje: unul care sa-i antreneze in jocuri, concursuri sau dans si o animatoare care sa se ocupe de cei care isi doresc pictura pe fata sau forme din baloane.

Asadar, alaturi de show-ul zanelor ursitoare, chemati si indragitii animatori la botez sau petreceri de copii la un pret de doar 85 lei/H. Alaturi de personaje, micutii vor fi extrem de fericiti.
Fie ca vor fi antrenati cu jocuri, muzica si dans, sau incantati cu baloane modelabile si pictura pe fata, micutii vor avea parte de distractie din belsug. Oferta este valabila pentru Bucuresti si Ilfov.

Animatori La Botez Si Petreceri Pentru Copii - Bucuresti

Inchiriere Animatori Pentru Botez In Bucuresti Si Ilfov

Personaje Pentru Copii La Botez - Pret 85 lei/H