Cool Party

Zane Ursitoare La Botez

Povestea Zanelor Ursitoare La Botez

Cele Trei Zane Ursitoare Si Vrajitorul Haios

Povestea spune ca Zanele Ursitoare locuiesc in palatul din varful norilor, tocmai in tara magica a basmelor. Ele asteapta cu nerabdare nasterea bebelusilor de pe pamant, pentru a le aduc daruri nepretuite. Sunt darurile de pret, pe care orice mamica si tatic si le-ar dori pentru copilul lor. 

Personaje de basm, Ursitoarele se grabesc sa coboare pe nori, pentru a sosi in Bucuresti, la petrecerea de botez, mot sau turta a bebelusilor.

Fiecare din Cele Trei Zane are cate un dar de pret pentru bebelus. Sora cea mica poarta straie galbene si este Zana Frumusetii. Cea mijlocie in albastru se gateste si e cunoscuta ca Zana Norocului. Iar cea invesmantata in roz este sora cea mare si se numeste Zana Dragostei.

Pentru ca iubesc toti bebelusii, Zanele Ursitoare au conceput un spectacol special, in versuri. Toate acestea, pentru petrecerea de botez, acest minunat eveniment dedicat bebelusului.

Al patrulea personaj al povestii, Vrajitorul, isi va face si el aparitia la botez, mot sau turta. Bagaciosul vrajitor incearca mereu sa le ingreuneze misiunea Ursitoarelor. Insa nu trebuie sa va faceti griji din pricina lui. Dimpotriva. Fiindca vrajitorul nu are nici o sansa in fata baghetelor magice ale frumoaselor Zane. Drept urmare, aparitia vrajitorului se va transforma intr-un moment comic, unul dintre preferatele invitatilor la botez.

Show-ul de lux al Zanelor Ursitoare din Bucuresti, contine si momentul personalizat, in versuri. Acesta este special conceput pentru fiecare bebelus si ii dezvaluie semnificatia si originea numelui. Toti cei prezenti vor fi incantati de aparitia Zanelor, iar copiii le vor indragi de indata.

Personajele acestea de poveste, vor capta atentia tuturor invitatilor si vor aduce voia buna si magia unor timpuri de demult.