Cool Party

Zane Ursitoare La Botez

Zanele Ursitoare locuiesc in palatul din varful norilor, in tara magica a povestilor. Ele asteapta cu nerabdare nasterea bebelusilor de pe pamant, pentru a le aduc daruri nepretuite pe care orice mamica si le-ar dori pentru copilul sau.
Personaje de basm, Ursitoarele se grabesc sa coboare pe nori pentru a sosi la petrecerea de botez, mot sau turta a bebelusilor. Fiecare din Cele Trei Zane are cate un dar de pret pentru bebelus.
Sora cea mica poarta straie galbene si este Zana Frumusetii, cea mijlocie in albastru se gateste si e cunoscuta ca Zana Norocului. Iar cea in roz este sora cea mare si se numeste Zana Dragostei.
Pentru ca iubesc toti bebelusii, Zanele Ursitoare au conceput un spectacol special, in versuri, pentru botez, acest minunat eveniment al bebelusului.

Show-ul de lux al Zanelor Ursitoare din Bucuresti, contine si momentul in versuri, special conceput pentru fiecare bebelus, despre semnificatia numelui. Invitatii vor fi incantati de aparitia Zanelor, iar copiii le vor indragi de indata.
Personajele de poveste vor capta atentia tuturor invitatilor si vor aduce voia buna si magia unor timpuri de demult.
Al patrulea personaj al povestii, Vrajitorul isi va face si el aparitia la botez, mot sau turta. Bagaciosul vrajitor incearca mereu sa le ingreuneze misiunea Ursitoarelor, insa nu are nici o sansa in fata baghetelor magice ale frumoaselor Zane, apartine vrajitorului devenind un moment comic, unul dintre preferatele invitatilor la botez. Lasati-va, asadar, purtati alaturi de Ursitoare pe aripile magiei din povesti, unde personajele pozitive inving mereu.

Povestea Zanelor Ursitoare La Botez

Cele Trei Zane Si Vrajitorul Haios