Cool Party

Zane Ursitoare La Botez

De ce noi, Zane Ursitoare la botez - Cool Party, din Bucuresti? Ei bine, o sa va dam aici doar 5 dintre motivele pentru care daca ne alegeti pe noi, alegeti calitate si profesionalism la un pret avantajos.

1. Pentru ca firma noastra prezinta cu succes acest spectacol inca din anul 2009. Ne bucuram deci, sa va impartasim ca ne numaram printre primii creatori ai acestui concept.

Faptul ca iata, show-ul nostru cu Ursitoarele continua si astazi sa se bucure de aprecieri, spune mai mult decat v-am putea povesti noi.

2. Pentru ca atat Zanele Ursitoare, cat si Vrajitorul Haios sunt interpretati de actori profesionisti, absolventi ai facultatii de actorie.

3. Doar noi personalizam spectacolul printr-un moment cu adevarat special. Mai exact, noi creem un text unic, in versuri, despre insemnatatea si originea numelui de botez, doar pentru bebelusul dumneavoastra. Aceste versuri vor fi rostite de Ursitoare, la petrecerea de botez, la inceputul spectacolului.

4. Spectacolul nostru este o creatie 100 % originala. Acesta este realizat ca o mini-piesa de teatru, cu regie, coregrafie si coloana sonora. Este un spectacol ce se remarca prin calitate si bun gust.

5. Suntem singura firma din Bucuresti ce ofera la botez varianta spectacolului de lux, complet, cu toate cele 4 personaje, indiferent de ce pachet doriti sa alegeti.

Si lista ar putea continua...

Iar, daca nu v-am convis inca, va invitam sa cititi si parerile celor ce au avut deja incredere in noi. Le gasiti aici, pe Facebook, la sectiunea comentarii.

Sperand ca am reusit sa va castigam si dumneavoastra increderea, va invitam sa profitati de oferta noastra de pret, incepand cu doar 320 lei (4 personaje).

Dragi parinti, oferiti-i micutului si invitatilor un minunat cadou, si adaugati o pata de culoare petrecerii botezului!

Dragi nasi, matusi, unchi, prieteni si bunici, puteti fi complici la aceasta poveste facand o surpriza de neuitat!

Recomandarea noastra: Alegeti La Botez Doar Zane Ursitoare - Actrite Profesioniste!

De Ce Noi - Zane Ursitoare La Botez In Bucuresti